Gratis verzending v.a. €50

Deskundig advies in onze winkel

Op voorraad? -> Snelle levering

Service en Passie voor hardlopen

Gratis afhalen én retourneren in onze winkel

Geen acties en/of laatste hardlooptrends missen?

Atleten
Arnold Klieverik

Hardlopen betekent voor mij ontspanning door inspanning. Gekscherend zeg ik wel eens dat ik dit op therapeutische basis doe, maar een kleine kern van waarheid zit hier wel in. Hardlopen is mijn tweede sportcarrière geworden en met mij geldt dat voor velen volgens mij.

Door op een aantal momenten te zijn geconfronteerd met mijn afnemende conditie en toenemende lichaamsgewicht besloot ik dat dit anders moest. Ik begon met hardlopen! Vrij snel merkte ik dat mijn gewicht begon af te nemen en mijn conditie toenam. Nam voorzichtig eens deel aan een ‘loopje om de kerk’ en begon tijddoelen te stellen, sloot me aan bij atletiek vereniging LAAC. Doelen werden (omhoog)bijgesteld en dat resulteerde in een aantal mooie podiumplaatsen de afgelopen jaren.

Inmiddels loop ik alweer ruim 10 jaar en merk nog steeds dat ik progressie maak. Daarnaast haal ik veel plezier uit de trainingen, het afzien, het samen afzien. Al jaren ga ik voor mijn loopuitrusting naar Frans en Eva. Als beginnend loper en als ervaren loper weten ze mij op een prettige manier van passende kleding(+schoenen) en advies te voorzien.


Eric Borg

Levensmotto Eric Borg (1967) - Een gezonde geest in een gezond lichaam

Hardlopen betekent voor mij een heerlijke manier om mijn batterij, in de breedste zin van het woord, weer op te laden! Mijn naam is Eric Borg geboren in 1967 in Ede. Altijd al een voorliefde gehad voor hardlopen. Maar pas in augustus 1992, nadat Ellen van Langen goud pakte op de 800 meter in Barcelona, er serieus werk van gaan maken. De eerste jaren maakte ik slechts langzaam progressie door te enthousiast te trainen en hierdoor verschillende blessures op te lopen. In het voorjaar van 1998 een uitstekende Rotterdam marathon gelopen (PR 2:46:56) en in datzelfde jaar deelgenomen aan de adembenemende en fantastische marathon van New York. Om mijn basissnelheid verder te verhogen de jaren daarna heel veel op de baan gaan trainen.  In de zomer veel baanwedstrijden en in de winter veel crosswedstrijden gaan lopen. Net voor mijn verhuizing naar Hengelo in 2001, i.v.m. verandering van werkgever, het belegen clubrecord van mijn vorige atletiekvereniging CAV Climax uit Ede op de 5000 meter met een tijd van 15:12:45 (PR) uit de boeken gelopen. Nooit gedacht in Hengelo te gaan wonen en in het FBK-stadion te mogen trainen. Hier zowel mijn intensiteit en de kwaliteit van de trainingen verder aangescherpt. Dit liet zich ook uitbetalen in prachtige prestaties met o.a. 1:08:38 op de halve marathon en 31:42 op de 10 km. Had nooit gedacht in regionale wedstrijden met o.a. Marti ten Kate/Rob Detert Oude Weme/Gerrit Voortman/Björn Geerdink/Guido Gosselink te strijden om eremetaal. Word al jarenlang prima begeleid door trainers en door sponsoren voorzien van prachtig materiaal. Ik hoop de komende jaren nog met heel veel plezier te blijven hardlopen met de ondersteuning van NonStop Running.

Er zijn geen producten gevonden binnen deze categorie.

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer
NonStop Running © 2019

Contact Us

Onze locatie

Bevrijderslaantje 1
7551 KV Hengelo
KVK: 08155235
BTW-nr: NL8174.97.742B01

074-2500728

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00-18.00 uur
Woensdag: 10.00-18.00 uur
Donderdag: 10.00-20.00 uur
Vrijdag: 10.00-18.00 uur
Zaterdag: 9.30-17.00 uur
Zondag: zijn wij hardlopen!