Kunnen wij je ergens mee helpen?

Onze hardloopadviseurs staan voor je klaar!


  • - Bel ons 074-2500728

Geen acties en/of laatste hardlooptrends missen?

Klantenservice

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van je hardloopschoenen, -kleding en -accessoires bij NonStop Running? 

Bestellen en Levering

Wij leveren je bestelling zo snel mogelijk uit. Nalevering van bestelde artikelen die bij de eerste levering niet op voorraad zijn, vindt automatisch plaats. Uiteraard betaal je bij een nalevering geen extra verzendkosten. In het uitzonderlijke geval dat levering niet mogelijk is doordat de artikelen zijn uitverkocht nemen wij contact met je op om je in de gelegenheid te stellen de bestelling te annuleren dan wel een later afleveringstijdstip of een alternatief artikel overeen te komen. 

Bestel je via onze webshop? Dan is er gratis verzending bij een bestelling vanaf €50. Onder de €50 rekenen wij €4,95 aan verzendkosten.

Binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis boven de €50,-. Besteding onder de €50,- berekenen wij verzendkosten van €4,95. Verzending van de producten vindt plaats binnen Nederland. Wil je het pakket laten leveren buiten Nederland? Neem dan even contact met ons op via info@nonstoprunning.nl

Het is ook mogelijk om een bestelling via de webshop te plaatsen en deze gratis af te halen in onze winkel in Hengelo.

NonStop Running is gevestigd aan het Bevrijderslaantje 1, 7551 KV te Hengelo

Uiteraard is het mogelijk om bestelling buiten Nederland te verzenden. Neem hiervoor contact met ons op of bel ons via +31(0)74-2500728.

NonStopRunning.nl probeert het product zo snel mogelijk bij je te leveren. De levertijd van de verzending hangt van een aantal factoren af.

Direct uit eigen voorraad leverbaar

Bij elk product wordt de actuele voorraadstatus van weergegeven. De levertijd van het product is echter van toepassing nadat NonStopRunning.nl jouw betaling heeft ontvangen.


Bezorging ook op zaterdag

Onze vervoerder (PostNL) levert op adressen van particulieren ook op zaterdag.

Retourneren en Ruilen

Het team van NonStop Running adviseert je met plezier over de juiste hardloopspullen. Het plezier tijdens het hardlopen staat centraal. Het is ons doel om je zo goed mogelijk te adviseren. Mocht je aankoop onverwacht niet aan je verwachtingen voldoen dan zullen wij dit zo goed mogelijk voor je proberen op te lossen.

Wanneer het door jou bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoet dan mag je onder de volgende voorwaarden het product retour sturen:


Retour indienen

Het aanmelden en indienen van het te retourneren product verloopt via de website. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

NonStop Running kan alleen artikelen retour nemen in goede staat, compleet en in de originele verpakking binnen de zichttermijn van 14 dagen. De zichttermijn gaat één dag na ontvangst in. Een aanbieding of actieset moet in z'n geheel retour gezonden worden. Het is niet toegestaan om een deel van de aanbieding of actieset terug te zenden. Het passen van het product is toegestaan, mits de labels van het product niet verwijderd zijn of worden. Voor de eventuele waardevermindering mogen wij je aansprakelijk zijn, wanneer deze vermindering ontstaat doordat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel mag doen.

Bij de retourzending is het meesturen van de retourbon voldoende.

Voor sommige artikelen is het niet mogelijk om deze retour te zenden, omdat de producten overeenkomstig jouw specificaties/wensen zijn aangepast. Bijvoorbeeld artikelen die een beperkte houdbaarheid hebben, custom made artikelen, of om redenen van hygiëne of gezondheidsbescherming, waardoor deze artikelen niet geretourneerd kunnen worden.


Heb je je bestelling met iDEAL betaald dan storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug. Binnen uiterlijk 14 dagen na je retourmelding ontvang je het totale aankoopbedrag terug. Mocht je de aankoop retour zenden dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.  

Indien er nog facturen met een betalingsachterstand open staan dan storten wij niet terug. We verrekenen dan het bedrag met dit openstaande bedrag. Tegoeden door het ontstaan van het verzilveren van waardebonnen keren wij niet uit.

Voor een goede en snelle retourzending van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

* Voeg altijd de retourbon toe aan het pakket

* Verpak de artikelen in de originele verpakking

* Zorg voor voldoende frankering

Het omruilen van een artikel voor een grotere/kleinere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling op. Voor het bestellen van dit nieuwe artikel berekenen we verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Indien een artikel geruild moet worden door een foutieve levering van ons dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening. 


Betalen

In onze shop is het mogelijk om met iDeal, de online NonStopRunning cadeaubon en MisterCash/Bancontant te betalen.

Bij de bestelling sturen wij je een factuur mee.

We betalen je terug zodra we je retourzending goed ontvangen en verwerkt hebben. We sturen dan een e-mail ter bevestiging. We betalen terug op het rekeningnummer waarmee ook de betaling is verricht.

Als we je betaling niet kunnen koppelen aan een bestelling, storten we het bedrag automatisch terug. Binnen twee weken staat het terug op je rekening.

Leveringsvoorwaarden

Bekijk deze pagina voor het bekijken van onze algemene voorwaarden.

Alle genoemde bedragen op de website zijn inclusief BTW.

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer
NonStop Running © 2021

Contact Us

Onze locatie

Bevrijderslaantje 1
7551 KV Hengelo
KVK: 08155235
BTW-nr: NL8174.97.742B01

074-2500728

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00-18.00 uur
Woensdag: 10.00-18.00 uur
Donderdag: 10.00-18.00 uur
Vrijdag: 10.00-18.00 uur
Zaterdag: 9.30-17.00 uur
Zondag: zijn wij hardlopen!