Kan ik ergens mee helpen?

Geen acties en/of laatste hardlooptrends missen?

Over NonStopRunning

Bij hardloopwinkel NonStop Running un Hengelo (voorheen Run2Day Hengelo) vind je de nieuwste en mooiste producten op het gebied van hardlopen. Wij hebben een ruim assortiment hardloopschoenen, kleding, accessoires, elektronica en sportvoeding van uitsluitend topkwaliteit in huis. Want alleen dan kunnen wij jouw als sporter het beste van dienst zijn.

Ontstaan NonStop Running

NonStop Running is opgericht door Frans en Eva Koevoets, allebei gepassioneerde hardlopers. Sinds 10 jaar hebben wij onze hardloopwinkel in Hengelo, gevestigd aan het Bevrijderslaantje 1.

Frans heeft meer als 25 jaar hardloopervaring en heeft ondertussen al diverse marathons in Nederland en in het Buitenland gelopen. Daarnaast is hij een gediplomeerd hardlooptrainer en geeft wekelijks hardloopclinics en trainingen voor Let’s Run, Bedrijven en bij diverse hardloop atletiekverenigingen.

Eva loopt al meer als 15 jaar met veel plezier hard. Wekelijks is ze te vinden bij haar hardloopclub in Boekelo, waar ze ook actief is voor de activiteitencommissie. Regelmatig doet ze mee aan wedstrijden, zoals een 5km of traint ze voor een halve marathon. Naast het geven van hardloopadvies in de winkel, verzorgt ze ook de administratie voor NonStop Running.

Je kunt bij ons terecht voor:

Hardloopschoenen
Hardloopkleding 
Hardloopaccessoires
Sportvoeding
Sporthorloges en GPS systemen
Hardloopadvies (5,10, marathon etc)
Loopanalyse
* Hardloopclinics voor bedrijven en particulieren
* Hardloopschema’s
Medische begeleiding door fysiotherapeut en podoloog
Teamkleding
* En nog veel meer, 

De winkel is volledig ingericht op de beleving van de hardloper, met een speciaal ingerichte hardloopbaan voor de analyse, een ruime schoenencollectie, kleding, sporvoeding en accessoires. Wij helpen je graag met het kiezen van je nieuwe hardloopoutfit. Je bent van harte welkom in onze hardloopwinkel in Hengelo!

Groetjes, Frans & Eva van NonStop RunningHardloopschoenen

NonStop Running werkt met bekende A-merken hardloopschoenen, zoals Asics, Brooks, Saucony, Mizuno. Wij hebben een uitgebreid en veelzijdig assortiment hardloopschoenen voor elke type loper, passend bij zijn of haar loopstijl. Voor de beginnende-, de gevorderde- of de wedstrijdloper hebben wij trainingschoenen, wedstrijdschoenen of spikes, in dames- en herenuitvoering. Maar ook de jeugdige runner kan bij ons terecht, want ook voor de kleinere hardloopvoeten hebben wij hardloopschoenen en spikes.

Voor het aanmeten van hardloopschoenen maken wij gebruik van een dynamische videoanalyse op een loopbaan in onze winkel. Want alleen dan is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de loopstijl en kan de juiste schoen geadviseerd worden. Wil je huidige schoenen vervangen? Breng deze mee, ze geven ons waardevolle informatie over je looppatroon.

Een afspraak maken is niet nodig. Je loopt gewoon bij ons binnen en wordt snel en deskundig geholpen. Indien gewenst, is het ook mogelijk een afspraak te maken. Houd daarbij rekening met een half uur tot 45 minuten voor het aanmeten van je hardloopschoenen.Sportkleding

Bij ons vind je een keur aan hardloopkleding van onder andere de merken: Adidas, Craft, Falke, Nike, Odlo en Saucony. De collectie bestaat uit schitterende, moderne en uiterst functionele producten waarmee je optimaal kunt presteren. Alle dames-, heren- en kinderkleding is overzichtelijk gepresenteerd.


Sportaccessoires en voeding

Naast schoeisel en kleding beschikken wij over een ruim assortiment accessoires en sportvoeding. Hartslagmeters, telefoonhouders, drinkbelts, startnummerbanden, heuptassen, hardloopsokken zijn bij ons ruim voorradig. Kom langs om een indruk te krijgen van ons assortiment en laat je voorlichten over de verschillende mogelijkheden

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer
NonStop Running © 2019

Contact Us

Onze locatie

Bevrijderslaantje 1
7551 KV Hengelo
KVK: 08155235
BTW-nr: NL8174.97.742B01

074-2500728

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00-18.00 uur
Woensdag: 10.00-18.00 uur
Donderdag: 10.00-20.00 uur
Vrijdag: 10.00-18.00 uur
Zaterdag: 9.30-17.00 uur
Zondag: zijn wij hardlopen!