Verkoel je lichaam met 1 graden tijdens het hardlopen met Odlo Ceramicool

2017-07-18 21:46:08 0 Door: Eva
Verkoel je lichaam met 1 graden tijdens het hardlopen met Odlo Ceramicool

Eén graad maakt een wereld van verschil. Verkoel je lichaam met 1 graden tijdens het hardlopen met Odlo Ceramicool kleding!

 

Het klimaat wordt warmer en vooral in de zomer hebben sporters meer behoefte aan een verkoelend effect. Voor warme dagen heeft Odlo een nieuwe techniek op de markt gebracht: Ceramicool. Met Ceramicool zorgt Odlo ervoor dat het lichaam ook bij hoge temperaturen topprestaties kan leveren. Ceramicool is uniek omdat het gebaseerd is op een actieve afkoelende technologie. Bij een belastingtest op een paspop, uitgevoerd door het EMPA, kon een afkoeling van de huid met ongeveer 1°C bewezen worden. Het afkoelende effect wordt op drie niveaus gerealiseerd. Het Ceramicool-garen is superlicht en bovendien bevat het een speciale vezel die piepkleine luchtkanalen vormt en zo de afvoer van overtollige lichaamswarmte bevordert. In het garen zijn ook keramiekpartikels verwerkt. Die hebben een bijzonder hoog warmtegeleidend vermogen en bieden extra ondersteuning voor het afvoeren van overtollige warmte. De technologie combineert die drie aspecten en zorgt bijgevolg voor een perfecte lichaamstemperatuur, zelfs op de warmste dagen. De Ceramicool-technologie is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

 

De Ceramicool Seamless-modellen zijn volledig uit Ceramicool-garen gemaakt en bekoren door de naadloos met elkaar verbonden functionele zones en een bijzonder hoge UV-bescherming, UPF 30+. Alle procten uit de Ceramicool-collectie zijn prettig om te dragen dankzij het maximale ademende vermogen en omdat ze zo zacht aanvoelen.

 

Het Ceramicool-garen heeft een natuurlijk antibacterieel effect. Bij de modellen die volgens het laagjesprincipe zijn gemaakt en waarin Ceramicool is verwerkt, is ook de beroemde ‘Effect by Odlo’-technologie geïntegreerd. Details in de print die op ijskristallen zijn gebaseerd geven de kledingstukken een frisse look. De Ceramicoollijn is ontworpen voor sporters. 


Filmpje Ceramicool Katie McDonnelOdlo Ceramicool kleding dealer

NonStop Running is officieel dealer van de Odlo Ceramicool kleding. Kom langs in de winkel of check  onze online shop voor de Odlo Ceramicool T-shirt Heren & Odlo Ceramicool T-shirt Dames

Tags: Odlo, Ceramicool,

Reacties

Schrijf reactie

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer
NonStop Running © 2019

Contact Us

Onze locatie

Bevrijderslaantje 1
7551 KV Hengelo
KVK: 08155235
BTW-nr: NL8174.97.742B01

074-2500728

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00-18.00 uur
Woensdag: 10.00-18.00 uur
Donderdag: 10.00-20.00 uur
Vrijdag: 10.00-18.00 uur
Zaterdag: 9.30-17.00 uur
Zondag: zijn wij hardlopen!